top of page

We worden broer en zus!Sinds jaren telt Menen twee sterke volleybalclubs met een lange traditie. Met de vernieuwde zaal in het vooruitzicht en om beide clubs te versterken wordt de werking van damesvolleybalclub Sijos en herenvolleybalclub Decospan nu samengevoegd. De naam van de eengemaakte club wordt 'Decospan Volley Team Menen'.


De fusie zal de weg vrijmaken voor een inclusievere en bloeiende volleybalgemeenschap, met gelijke kansen als rode draad. De beslissing om het Meense dames- en herenvolleybal onder één dak te brengen, komt voort uit een gedeelde visie om de mogelijkheden voor jonge sporters van alle geslachten te vergroten en de kwaliteit van de volleybalopleiding te verbeteren. Deze samenwerking komt er ook door de vernieuwde volleybalzaal.


Door de krachten te bundelen, kunnen we een bredere waaier aan trainingsfaciliteiten, coachingexpertise en competitieve kansen bieden, wat zal resulteren in een verrijkte sportervaring voor alle leden. Deze aanpak zal niet alleen de ontwikkeling van individuele spelers bevorderen, maar ook een sterker gevoel van gemeenschap en samenhorigheid creëren.


Het bestuur van Sijos heeft enthousiast meegewerkt aan deze fusie omdat we er 100% in geloven. Deze schaalvergroting biedt het damesvolleybal in Menen een kans om verder te groeien en we hopen dat onze speelsters, leden en vrijwilligers hier ook veel energie zullen uit halen om er de volgende jaren stevig in te vliegen.


Het Sijos-bestuur

Comentários


bottom of page