top of page

NIEUWSNa twee jaar onderbreking nodigt Sijos Menen iedereen vriendelijk uit op de welbekende en verzorgde Kaas- & wijnavond.


Deze avond gaat door op zaterdag 4 februari 2023 vanaf 19u00 uur. Plaats van afspraak: Wijkcentrum De Koekuit, Hogeweg 312 te Menen.


Voor velen is dit een vaste gezellige afspraak om samen bij lekker eten en goede wijn volleybalherinneringen op te rakelen. Ben je nieuw bij Sijos? Kom dan zeker af om onze club beter te leren kennen en te genieten van de sfeer. Nodig zeker ook vrienden en familie uit om samen een aangename avond door te brengen!


Lust je geen kaas, dan is er ook een koude schotel – gelieve dit wel uitdrukkelijk te vermelden bij inschrijving.


Hoe inschrijven?

  • bel secretaris Marc Vervaet – 0476/340.681

  • of mail naar sijosmenen@skynet.be


Voor een vlotte gang van zaken vragen wij zo vlug mogelijk te reserveren. Alle reservaties dienen binnen te zijn voor zaterdag 28 januari. Betalen kan aan de ingang of bij voorkeur vooraf via overschrijving op BE95 9530 5287 3958 op naam van Sijos Menen.

  • € 18 per volwassene

  • € 10 per kind (12 jaar)

  • inbegrepen: 1 aperitief en 1 consumptie


(foto Aliona Gumeniuk – Unsplash)


Wintermaanden en eindejaarsfeesten in zicht. Iedereen lust wel eens een lekker glaasje wijn, iedereen geeft al eens een goede fles wijn cadeau. Sijos biedt opnieuw een interessant aanbod van fijne en betaalbare wijnen aan.


De toppers van vorige jaren, De Stier en Gran Maestro Appassimento (rood) en Bitacora Rueda Verdejo (wit), zijn terug beschikbaar en werden aangevuld met een nieuw gamma van zeer aantrekkelijke wijnen.


Van alle aangeboden wijnen is nu reeds een beperkt aanbod beschikbaar. Wie graag eens zou proeven vooraleer een grotere bestelling te plaatsen, geef gerust

een seintje naar sijosmenen@skynet.be of 0476/340 681.


Bestellen – uiterlijk zaterdag 19 november – kan via het bestelformulier in de folder of een mailtje naar sijosmenen@skynet.be .


Alvast bedankt voor jullie steun aan Sijos!Wijn_folder 2022
.pdf
Download PDF • 484KB

Hey! Speel je graag met een bal? Hou je van lopen en springen? Vind je spelen met andere kinderen ook zo leuk?


Wel... dan zit je goed bij Sijos want in het volleybal kan je dit allemaal doen. Gooien, vangen, bewegen, spelletjes spelen, toetsen, slaan op de bal,… Kom gerust eens langs tijdens onze starttrainingen.

Iedereen is welkom voor drie GRATIS kennismakingstrainingen bij onze club!

Wanneer en waar?

Elke woensdag van 17u00 tot 18u30 in Sportzaal Badhuis, Sluizenkaai 75 Menen (naast het zwembad). Als je het leuk vindt, kan je nadien aansluiten bij de club.bottom of page