NIEUWS

Hey! Speel je graag met een bal? Hou je van lopen en springen? Vind je spelen met andere kinderen ook zo leuk?


Wel... dan zit je goed bij Sijos want in het volleybal kan je dit allemaal doen. Gooien, vangen, bewegen, spelletjes spelen, toetsen, slaan op de bal,… Kom gerust eens langs tijdens onze starttrainingen.

Iedereen is welkom voor drie GRATIS kennismakingstrainingen bij onze club!

Wanneer en waar?

Elke woensdag van 17u00 tot 18u30 in Sportzaal Badhuis, Sluizenkaai 75 Menen (naast het zwembad). Als je het leuk vindt, kan je nadien aansluiten bij de club.Bijgewerkt op: 15 sep.

Op vrijdag 16 september zijn we aanwezig op de sportbeurs in Park Ter Walle. Alle Meense sportclubs komen er zich voorstellen aan kinderen uit het lager en secundair onderwijs. 's Avonds is voormalig triatleet Frederik Van Lierde aanwezig.


Alle lagere scholen van Menen, Rekkem en Lauwe zijn uitgenodigd om ons een bezoek te brengen op vrijdagvoormiddag, s Namiddags zijn de middelbare

scholen welkom.


Vanaf 15 uur is de beurs gratis toegankelijk voor iedereen, dus ook voor volwassenen. Bar, muziek en foodtrucks zorgen voor de nodige sfeer. Om 20 uur is er een voordracht van ex-toptriatleet Frederik Van Lierde over zijn sport en carrière.


Heb je vriendinnen die graag zouden starten met volleyballen? Dan is dit een mooie kans om kennis te maken met Sijos. Ons bestuur zal aanwezig zijn en alle nodige info geven. Tot dan!

Bijgewerkt op: 8 aug.

Bij de thuiswedstrijden van Volley Team Menen zijn telkens vijf ballenrapers nodig en soms heeft de club problemen om die uit de eigen jeugdcategorieën te halen.

Wellicht zijn er bij Sijos speelsters, bij voorkeur van onze U15 en U13, die graag eens als ballenraapster willen aantreden. Je krijgt vooraf de nodige uitleg en beleeft dan topvolleybal vanaf de rand van het speelveld. Zeker de moeite waard!


Heb je hiervoor interesse laat dit dan weten via een mailtje naar sijosmenen@skynet.be en we zorgen ervoor dat iemand van Volley Team Menen je zal contacteren als ze op zoek zijn naar ballenrapers.

1
2