top of page

NIEUWSSinds jaren telt Menen twee sterke volleybalclubs met een lange traditie. Met de vernieuwde zaal in het vooruitzicht en om beide clubs te versterken wordt de werking van damesvolleybalclub Sijos en herenvolleybalclub Decospan nu samengevoegd. De naam van de eengemaakte club wordt 'Decospan Volley Team Menen'.


De fusie zal de weg vrijmaken voor een inclusievere en bloeiende volleybalgemeenschap, met gelijke kansen als rode draad. De beslissing om het Meense dames- en herenvolleybal onder één dak te brengen, komt voort uit een gedeelde visie om de mogelijkheden voor jonge sporters van alle geslachten te vergroten en de kwaliteit van de volleybalopleiding te verbeteren. Deze samenwerking komt er ook door de vernieuwde volleybalzaal.


Door de krachten te bundelen, kunnen we een bredere waaier aan trainingsfaciliteiten, coachingexpertise en competitieve kansen bieden, wat zal resulteren in een verrijkte sportervaring voor alle leden. Deze aanpak zal niet alleen de ontwikkeling van individuele spelers bevorderen, maar ook een sterker gevoel van gemeenschap en samenhorigheid creëren.


Het bestuur van Sijos heeft enthousiast meegewerkt aan deze fusie omdat we er 100% in geloven. Deze schaalvergroting biedt het damesvolleybal in Menen een kans om verder te groeien en we hopen dat onze speelsters, leden en vrijwilligers hier ook veel energie zullen uit halen om er de volgende jaren stevig in te vliegen.


Het Sijos-bestuurTIJD OM TE SNOEPEN!


Pasen komt eraan, tijd om aan de slag te gaan met onze  jaarlijkse paaseierenverkoop.Chocolade om Sijos vooruit te helpen

 

Als club zijn we constant op zoek naar extra middelen om onze speelsters een goede omkadering aan te bieden. Naast het lidgeld helpen vooral acties om onze kas te vullen. Wijnverkoop, spaghetti-avond, kaas- en wijnavond en, naar jaarlijkse traditie, lekkere paaseieren verkopen.

Voor de talrijke nieuwkomers bij de club een woordje uitleg over deze actie:

  • voor € 3 ontvang je een zak met 5 grote lekkere paaseieren (melk, fondant of witte chocolade)

  • per 20 verkochte zakken krijg je als speelster een gratis bioscoopticket voor Kinepolis cadeau!


NIEUW!

Bestellen kan vanaf nu ook online! Ga naar Sijos Paaseierenactie 2024 en geef je bestelling door. Je kan elke bestelling individueel ingeven of voor al je klanten samen. Je ontvangt daarna onmiddellijk een bevestigingsmail.

 

Zeker proberen!

SIJOS HEEFT NU OOK EEN WEBSHOP!


Op onze webshop kan je nu terecht voor je volledige Sijos-uitrusting. Een mooie trainingsjack met kap of liever zonder? Een kwalitatieve trainingshirt in zwart of rood? Of nog beter: een sportieve tanktop? Een comfortabele trainingsbroek? Twee types shorts, sporttassen, kniebeschermers, armsleeves… je kan er zelfs de perfecte sokken vinden om te volleyballen. Alles, maar dan ook alles wat je nodig hebt om te blinken tijdens je favoriete sport kan je kopen in onze webshop aan zeer interessante prijzen.

 

Wie nog een cadeau zoekt, vindt hier zeker iets om een Sijos-speelster een groot plezier mee te doen. Voor ‘the finishing touch’ kan je als extra ook kiezen om een naam te printen op het artikel. Doen!

 

Met enkele muisklikken kies je wat je wilt, je geeft je maat in en daarna later kan je alles afhalen in de winkel (Sport Lauwers - Larstraat 98 - 8930 Lauwe). We houden je via SMS of mail op de hoogte van je bestelling.
bottom of page